top of page
Etsi
  • TerapiaMessi

TerapiaMessi TIEDOTTAA!TerapiaMessi keskeyttää toimintaterapian toteuttamisen toistaiseksi (COVID19) koronavirusepidemiasta johtuen.


Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiakkaiden toimintaterapiat jäävät määrittelemättömälle tauolle, jonka kesto selviää, kun nähdään, miten viruksen tilanne etenee. Seuraamme koko ajan THL:n ja hallituksen ohjeita ja toimenpiteitä, ja päätämme sen mukaan omasta toiminnastamme. Tiedotamme päätöksistä nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä suoraan asiakkaille.


Tämä on mielestämme oikea ratkaisu tässä vallitsevassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Se on ratkaisu, jonka kanssa voimme olla hyvällä omalla tunnolla.


Työmme on liikkuvaa, ja saatamme käydä yhden viikon aikana asiakkaiden luona usealla eri paikkakunnalla. Emme halua omalla toiminnallamme edistää viruksen leviämistä. Vaikka huolehdimme hyvästä käsihygieniasta sekä välineiden puhdistuksesta ja desinfioinnista, on aina olemassa se riski, että levitämme tahtomattamme virusta. Emme halua omalla toiminnalla altistaa asiakkaitamme, läheisiämme tai itseämme sairastumiselle. Meillä on myös asiakkaina useita riskiryhmiin kuuluvia sekä henkilöitä, joiden lähipiirissä on riskiryhmiin kuuluvia. Heitä on tärkeää suojata tartunnalta.

Useiden asiakkaiden tavoitteiden kannalta yhteistyö koulun ja varhaiskasvatuksen kanssa on avainasemassa, joten emme näe järkeväksi terapian toteuttamista tässä poikkeustilanteessa.


Olemme kaikkiin asiakkaisiin ja tarvittaviin yhteistyötahoihin yhteydessä lähipäivien aikana, ja sovimme toimintaterapian jatkosta heidän kanssaan. Joillekin asiakkaille on heidän toimintaterapian tavoitteiden ja terapiassa käytettävien menetelmien puolesta vaihtoehtona tarjota mahdollisuutta etäkuntoutukseen, mutta tästä sovitaan jokaisen kohdalla yksilöllisesti.


Lähde sinäkin Messiin, ja tehdään yhdessä kaikkemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja kaikkien terveyden turvaamiseksi!


Terveisin Maiju, Essi ja Laura

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page