top of page
Etsi
  • TerapiaMessi

Muutosten vuosi

Kulunut vuosi on tuonut yrityksemme toimintaan paljon muutoksia. Tammikuun alussa saimme aloittaa ensimmäistä kertaa omalla sopimuksella toimintaterapiapalveluiden tuottamisen Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. Kun kilpailutukset olivat ohi ja tämä tavoite oli saavutettu, oli aika kääntää katse kohti tulevaa. Mikä olisikaan seuraava askel?


Olimme pitkään suunnitelleet työntekijän palkkaamista, ja miettineet mitä tekisimme toimitilojemme suhteen. Toimintaterapeutin työ on liikkuvaa, ja toteutuu usein asiakkaan arkiympäristössä, mikä tarkoittaa, että tilamme olivat usein tyhjillään. Essin isä oli jo aikaisemmin ehdottanut meille Alajärven lääkintävoimistelu Oy:n tilojen ostoa ja yhteisiin tiloihin siirtymistä. Nyt ajatus alkoi kiehtoa ja tuntua järkevältä. Saman katon alle saisi yhdistettyä toiminta- ja fysioterapian osaamisen, ja tilat olisivat tehokkaasti käytössä.


Töitäkin tuntui riittävän, ja kyselyjä asiakkailta tuli tasaiseen tahtiin, joten päätimme samalla kokeilla onneamme työntekijän palkkaamisessa, vaikka tiesimme, että Etelä-Pohjanmaalla toimintaterapeuteista on pulaa, eikä hyvän työntekijän löytämisestä ollut mitään takeita. Siitä ne pyörät lähtivät sitten pyörimään. Ostimme liikekiinteistön osoitteesta Keskuskatu 10, keväällä ja kesän aikana uudistimme tilojen ilmettä nykyaikaisemmiksi. Nyt olemme jo muutamia viikkoja päässeet testailemaan uutta toimitilaa ja yhteistyötä toisen yrityksen kanssa.


Työntekijän rekrytoinnissa meillä kävi paremmin kuin hyvin, ja saamme toivottaa Laura Kaappolan tervetulleeksi tiimiimme syyskuun alussa. Lauralla on jo kymmenen vuoden kokemus toimintaterapeutin työstä, jota hän on tehnyt niin yksityissektorilla kuin julkisella puolella keskussairaalassa lastentautien parissa, työnkuvan painottuessa lastenneurologiaan.


Lokakuun alussa toimintaamme tulee vielä yksi muutos Maijun jäädessä äitiyslomalle odottelemaan perheen toisen lapsen syntymää.


Tervetuloa Messiin Laura!

Uusittuja tilojamme pääsee ihastelemaan perjantaina 6.9. klo 12.00-16.00, jolloin vietämme avoimien ovien päivää. Tule sinäkin kahvittelemaan ja maistelemaan Kultahehkun herkullisia kuppikakkuja!Tässä jo pieni kurkistus tiloihin


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page