top of page
Etsi
  • TerapiaMessi

Ehtiskö sen vielä Juhannukseksi?

Joulu ja juhannus. Siinäpä kaksi suomalaista juhlaa, joita ennen pitäisi ehtiä tehdä kaikki

mahdollinen. Normaalit siisteysstandardit eivät enää riitäkään, vaan talo pitäisi kuurata lattiasta kattoon. Sauna pitäisi pestä, ja terassit ovat ihan männyn siitepölyssä, grilli näyttää karsealta, ikkunoita ei ole kukaan hipaissutkaan vuoteen, pitäisikö tehdä oikein saunavihdat... Lista on loputon. Miehenikin kävi viikonloppuna tekemässä jopa yhden ylimääräisen työkeikan, kun asiakkaan mukaan "homma olisi niin kiva saada valmiiksi juhannukseksi..." Eli tämä touhuaminen taitaa olla jotenkin kulttuurissa sisään rakennettuna. Sitten on tietysti ruoka. Sehän loppuu kaupasta mitä luultavimmin, jos ei sitä hankita hyvissä ajoin ennen juhannusta.... Ja sitten se pitäisi vielä valmistaakin...


Koko aamun pyörittelin päässäni kaikenlaista pientä ja isompaa hommaa, mitä "pitäisi" tehdä. Ärsyynnyin, kun rakas lapseni ei viihtynyt missään muualla kuin sylissä, en pystynyt tarttumaan mihinkään, ja hauikset huusi hoosiannaa. Otti päähän... Sitten luovutin, annoin itseni keskittyä olemaan lapsen kanssa. Lohduttelin hampaitaan tekevän, väsymystä marisevan lapsen sylissäni uneen. Pieni keho muuttui painavaksi ja rentoutui. Ja yhtäkkiä minulla ei ollutkaan enää kiire minnekään. Siinä oli hyvä olla. Juhannus tulkoon ajallaan, ja hommat saavat luvan mennä siististi jonoon odottamaan. Niidenkin aika tulee sitten kun tulee. Jokainen vuorollaan.


Haluaistko sinä aloittaa juhannuksen rentoutumisen merkeissä? Lähde mukaan meidän

sähköpostilistalle alla olevasta linkistä, ja saat lahjaksi rentoutusäänitteen sekä osallistut sähköpostilistalaisten kesken suoritettavaan Rentoutumisesta hyvää oloa - verkkokurssin arvontaan. (arvo 29€) Arvonta suoritetaan torstaina 18.6.2020 listalle liittyneiden kesken.


https://terapiamessi.activehosted.com/f/3


Rentoa juhannusta kaikille! Muistakaa keskittyä olennaiseen! :)


Maiju
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page